top of page
Pagina Despre noi 2.jpg

SERVICII

Cu ajutorul tehnologiilor avansate de tipar digital si offset, realizam flyere, carti de vizita, pliante, tablouri canvas, precum si bannere, roll-up-uri sau orice alte materiale publicitare sau promotionale. Tiparul UV este utilizat in personalizarea obiectelor promotionale, de signalistica sau de decor.

Fie ca vorbim despre solutii de signalistica indoor sau outdoor (autocolante, panouri, afise, mesh-uri etc.), iti putem garanta avand in vedere experienta noastra de peste 20 de ani in domeniu, materiale de calitate si o implementare profesionista.

Modul in care iti promovezi produsele defineste imaginea business-ului tau. Te putem ajuta inclusiv cu partea creativa de grafica si design.

Suntem singurii din Romania care detinem tehnologia de print lenticular. Efectele obtinute sunt: 3D; Flip; Zoom; Morf; Animatie; 3D flip.

Iti oferim o solutie completa incepand de la Consultanta, creatie si design, print si implementare.

Oferim solutii incepand de la organizarea unui eveniment, spatiul necesar, creatie si design adaptate tematicii acestuia si identitatii de brand, materiale printate necesare promovarii produselor tale, standuri de prezentare si pana la materialele de promovare indoor sau outdoor.

Daca vrei ca evenimentul tau sa aiba un impact major asupra clientilor sau partenerilor tai de business, te invitam sa ne vizitezi la MARCOM HUB - Marcom Hub Online Experience unde poti testa tehnologii inovative.

Identitatea de brand este foarte importanta. Noi te putem ajuta sa o conturezi sau putem personaliza obiecte promotionale avand la baza imaginea brandului tau. De la pixuri, agende, mape, stick-uri, cani tricouri si chiar obiecte atipice, poti avea incredere ca proiectul tau e pe maini bune.

Modul in care iti pui amprenta in mediul online spune multe despre business-ul tau si te propulseaza catre indeplinirea obiectivelor de business. Te putem ajuta incepand de la audit pentru website-ul actual sau pentru paginile de pe retelele sociale si pana la continut photo, video si copywriting. Daca nu ai un website care subliniaza identitatea dorita a brandului tau, suntem aici pentru tine cu designeri si dezvoltatori tineri si cu viziune.

bottom of page